Lijst met Lords Mobile-codes (bijgewerkt maart 2021)

Mis de volledige lijst met Lords Mobile-codes niet om allerlei gratis prijzen in het spel te krijgen.

Dit vind je misschien ook leuk:

Lords Mobile is een van de meest populaire MMORTS-games voor iOS en Android. Net als andere soortgelijke spellen, kunt u codes gebruiken om gratis prijzen te winnen. De eerste stap is weten waar je heen moet om je Lords Mobile-codes in te wisselen, en we gaan je daarbij helpen.

 

Hoe Lords Mobile-codes te gebruiken

Om Lords Mobile-codes te gebruiken, wissel je ze niet in het spel zelf uit. In plaats daarvan zou u naar de volgende website moeten gaan   : Gebruik daar uw IGG ID en voer de code in en klik op verzenden, en u ontvangt uw prijs. Dit werkt of je nu op iOS of Android speelt.

Onthoud dat cadeaucodes legitieme codes zijn, geen cheatcodes, die worden uitgegeven door game-uitgevers of -ontwikkelaars op fanpagina’s van sociale media bij verschillende evenementen of gelegenheden. Houd er ook rekening mee dat u ze maar één keer per account kunt gebruiken en dat u ze zo snel mogelijk moet gebruiken, omdat veel van hen slechts een beperkte tijd actief zijn. Voer ze letterlijk in zoals hier aangegeven, omdat ze soms niet werken in het geval van hoofdletters of andere tekens.

 

Lijst met Lords Mobile-codes (bijgewerkt in maart 2021)

Hier is een lijst met momenteel werkende Lords Mobile-codes. Kom hier zo vaak mogelijk terug, want als we nieuwe codes vinden, zullen we deze posten.

 • CHADRA5: ruil voor x1 versneltraining (15 uur), x1 500 VIP-punten, x1 snelheidsverbetering (24 uur) en x2000 edelstenen
 • LM001 – Code inwisselen voor Accelerate (10 min) x10, Accelerate research (10 minuten) x10, Incinerator Medals x10, Braveheart x1, 100 VIP Points x3, 150.000 Food x10, 50.000 Stone x10, 50.000 Ore x10, 50.000 Wood x10 en 50.000 gold x10 (alleen  nieuwe spelers).

 

Lijst met Lords Mobile-codes

WESLEY5 : verkrijg 2.000 edelstenen, 500 VIP-punten, x1 versnelling (
15 uur ) LM2021 : verkrijg 2 versnellingstrainingen (3 uur) en x2 50.000 gouden
LM001 : (alleen nieuwe spelers) 10 verbrandingsmedailles, 6 Brave Heart, 3100 VIP-punten, 10 versnelling ( 10m), 10 versnellingsonderzoek (10m), 10 voedsel (150.000), 10 steen (50.000), 10 erts (50.000), 10 hout (50.000), 10 goud (500.000)

 • LM002
 • LM648
 • LM101

 

Waar je spelcodes kunt krijgen

De game-ontwikkelaar heeft al verschillende codes gepubliceerd die we in de game kunnen gebruiken. Deze codes kunnen meestal worden verkregen uit een van de volgende bronnen:

 1. De officiële pagina van het spel : Je kunt de officiële pagina van Lords Mobile raadplegen  om al het nieuws te zien, en hopelijk zullen ze hier promotiecodes plaatsen wanneer ze beschikbaar zijn.
 2. Facebook : We kunnen de Lords Mobile Facebook-pagina hier vinden . We raden je aan om je op hun pagina te abonneren om al het nieuws te ontvangen, inclusief nieuwe spelcodes. Als ze een code verwijderen, moet je een screenshot maken om aan te tonen dat je geabonneerd bent, en ze zullen je in ruil daarvoor een code sturen.
 3. Instagram : dit is de officiële Instagram-pagina voor Lords Mobile. We raden je aan om ze te volgen voor het geval ze Lords Mobile-promotiecodes op deze pagina plaatsen.
 4. Youtube : hier vind je het officiële Lords Mobile YouTube- kanaal . Als ze een code op hun kanaal plaatsen, moet je normaal gesproken een foto maken en deze linken aan een reactie op de video in kwestie, en ze zullen antwoorden met een promotiecode.
 5. Reddit : Ondanks dat het een Engelssprekend sociaal netwerk is, kunnen we op Reddit hier een groep vinden die exclusief aan Lords Mobile is gewijd . Als je vloeiend Engels spreekt, is dit op dit moment de beste plek voor al het nieuws in het spel en de mogelijke codes wanneer deze beschikbaar zijn.
 6. Pre-registratie : Als je je voor de game hebt geregistreerd voordat de game werd gelanceerd, is het mogelijk dat je de code in je e-mail ontvangt als je je hebt geregistreerd met je e-mailadres, of als je dit rechtstreeks in Google Play hebt gedaan, kijk dan in de e-mail van het spel om te zien of je een bericht hebt met de promotiecode.
 7. Speciale evenementen : Af en toe kan de ontwikkelaar cadeaucodes delen tijdens speciale evenementen in het spel, dus we raden aan erg waakzaam te zijn om ze te bemachtigen.
 8. Opmerkingen : Als je een code in het spel hebt gevonden die niet in de lijst in dit artikel voorkomt, raden we je aan deze te delen met andere lezers en deze sectie van tijd tot tijd te bezoeken om te zien of een andere gebruiker een nieuwe code heeft toegevoegd .
 9. Technische service: tot slot kun je van tijd tot tijd gratis cadeaucodes krijgen als je een probleem hebt gehad met het spel of als een object is verdwenen, dus als dit gebeurt, neem dan contact op met de technische service en zij kunnen je een gratis cadeaucode geven, plus wat extra code om het ongemak te compenseren.

 

Dit zijn alle Lords Mobile-sleutels die op dit moment beschikbaar zijn om veel gratis prijzen te krijgen. Als je vragen hebt over hoe je ze kunt activeren of waar je ze kunt vinden, vergeet ze dan niet te stellen in de comments, en onthoud dat je de gids leuk vond, je kunt ze delen met je vrienden op je sociale netwerken op Twitter of Facebook .

Deze handleiding en al zijn inhoud is geregistreerd door Safe Creative met registratiecode 2103087115082, alle rechten voorbehouden.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: Volledige lijst met Dress Up Time Princess-codes (März 2021)

Aanhangwagen:

Download het op Android en iOS via de volgende links:

app_itunes-appstore_2

icon-google-play-finale

Dejar una respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here