Volledige lijst Lords Mobile-codes (2024)

0
799
Lijst met Lords Mobile-codes
Lijst met Lords Mobile-codes

Volledige lijst Lords Mobile-codes (2024)

Mis de volledige lijst met Lords Mobile-codes niet om allerlei gratis prijzen in het spel te krijgen, zoals edelstenen, gouden VIP-punten en meer.

Lords Mobile is een van de meest populaire MMORTS-games voor iOS en Android, ontwikkeld en uitgegeven door IGG, en kan worden gedownload op Android, iOS en Steam. De game is gratis te spelen en biedt in-app-aankopen. Volgens App Annie is de game een van de best scorende apps (strategie) in de App Store (iOS) en Google Play. In de officiële beschrijving van het spel staat dat het meer dan 200 miljoen spelers over de hele wereld heeft.

De game combineert rollenspel, real-time strategie en mechanica voor het bouwen van een wereld. De gameplay bestaat uit verschillende spelmodi, waarvan de meest opvallende PVP-gevechten zijn. Spelers ontwikkelen hun eigen basis en bouwen een leger om vijandelijke bases aan te vallen, te vernietigen, middelen te grijpen en vijandelijke leiders gevangen te nemen. Gewoonlijk kunnen spelers alleen vijanden uit hun eigen koninkrijk aanvallen, maar tijdens de Kingdom War (KvK) worden alle servers (behalve nieuwe servers) geopend voor aanvallen. Spelers kunnen monsters en andere wereldbazen (Darknests) aanvallen die periodiek op de koninkrijkskaart verschijnen om middelen van hen te claimen. Naast de gebruikelijke aanvallen kunnen spelers deelnemen aan wedstrijden, met als doel een locatie op de kaart te veroveren en bonussen te verdienen voor zichzelf of voor het gilde waar ze deel van uitmaken.

Net als andere vergelijkbare spellen, kunt u codes gebruiken om gratis prijzen te winnen. De eerste stap is weten waar u heen moet om uw Lords Mobile-codes in te wisselen, en we gaan u daarbij helpen.

 

Hoe Lords Mobile-codes te gebruiken

Om Lords Mobile-codes te gebruiken, hoef je ze niet in het spel zelf uit te wisselen. In plaats daarvan moet u naar de  volgende website gaan.    Eenmaal daar, gebruik je je IGG-ID en voer je de code in en klik je op verzenden, en je krijgt je prijs. Dit werkt, of je nu op iOS of Android speelt.

Onthoud dat cadeaucodes legitieme codes zijn, geen cheatcodes, uitgegeven door game-uitgevers of ontwikkelaars op fanpagina’s van sociale media bij verschillende evenementen of gelegenheden. Houd er ook rekening mee dat u ze maar één keer per account kunt gebruiken en dat u ze zo snel mogelijk moet gebruiken, omdat veel ervan voor een beperkte tijd actief zijn. Voer ze letterlijk in zoals hier aangegeven, aangezien ze soms niet werken in het geval van hoofdletters of andere tekens.

 

Waar spelcodes te krijgen

De game-ontwikkelaar heeft al verschillende codes gepubliceerd die we in de game kunnen gebruiken. Deze codes kunnen meestal worden verkregen uit een van de volgende bronnen:

 1. De officiële pagina van het spel  : je kunt de officiële pagina van Lords Mobile raadplegen om al het nieuws te zien, en hopelijk zullen ze hier promotiecodes plaatsen wanneer ze beschikbaar zijn.
 2. Facebook  : We kunnen hier de  Facebook-pagina van Lords Mobile vinden  . We raden je aan je te abonneren op hun pagina om al het nieuws te ontvangen, inclusief nieuwe spelcodes. Wanneer ze een code afnemen, moet je een screenshot maken waaruit blijkt dat je je hebt aangemeld, en ze sturen je een code terug.
 3. Instagram  : Dit is de  officiële Instagram-pagina voor Lords Mobile. We raden u aan om ze te volgen voor het geval ze Lords Mobile-promotiecodes op deze pagina plaatsen.
 4. Youtube  : Hier vindt u het officiële  Lords Mobile YouTube-  kanaal. Normaal gesproken, als ze een code op hun kanaal plaatsen, moet je een afbeelding maken en deze koppelen aan een reactie op de video in kwestie, en ze zullen antwoorden met een promotiecode.
 5. Discord : Dit is de officiële Lords Mobile Discord . Het is heel goed mogelijk dat andere spelers codes delen is de officiële Discord van het spel, dus meld je aan als je kunt. Het is natuurlijk mogelijk dat veel mensen verschillende talen spreken, maar de codes zijn meestal hetzelfde, ongeacht in welk land u zich bevindt.
 6. Twitch : Hier vind je live Lords Mobile Twitch-streams . Streamers ontvangen vaak ontwikkelaarscodes die ze tijdens de uitzending uitdelen om de game te promoten, dus het is interessant om de uitzendingen van de game in de gaten te houden voor het geval dat.
 7. Reddit  : Ondanks dat het een Engelstalig sociaal netwerk is, kunnen we op Reddit  hier een groep vinden die exclusief is gewijd aan Lords Mobile  . Als je vloeiend Engels spreekt, is dit nu de beste plek voor al het nieuws over de game en mogelijke codes zodra deze beschikbaar zijn.
 8. Pre-registratie  : als je je hebt geregistreerd voor de game vóór de lancering, is het mogelijk dat je de code in je e-mail ontvangt als je je hebt geregistreerd met je e-mailadres, of als je het rechtstreeks in Google Play hebt gedaan, moet je kijken in de e-mail van het spel om te zien of je een bericht hebt met de promotiecode.
 9. Speciale evenementen  : van tijd tot tijd kan de ontwikkelaar cadeaucodes delen tijdens speciale evenementen in het spel, dus we raden aan om heel voorzichtig te zijn om ze te bemachtigen.
 10. Opmerkingen  : Als je een code in het spel hebt gevonden die niet in de lijst in dit artikel voorkomt, raden we je aan deze met andere lezers te delen en deze sectie van tijd tot tijd te bezoeken om te zien of een andere gebruiker een nieuwe code heeft toegevoegd .
 11. Technische dienst:  ten slotte kun je van tijd tot tijd gratis cadeaucodes krijgen als je een probleem hebt gehad met het spel of als een object is verdwenen. Als dit je overkomt, neem dan contact op met de technische dienst en zij kunnen je een gratis cadeaucode geven. , plus wat extra code om het ongemak te compenseren.

 

Lords Mobile-codelijst (2024)

Hier is een lijst met momenteel werkende Lords Mobile-codes. Kom hier zo vaak mogelijk terug, want zodra we nieuwe code vinden, zullen we deze posten.

 • LM7YEARS
 • LM2023

 

Dit zijn alle Lords Mobile-cadeaucodes die momenteel beschikbaar zijn om veel gratis prijzen te ontvangen. Als je vragen hebt over hoe je ze kunt activeren of waar je ze kunt vinden, vergeet ze dan niet in de reacties te stellen, en vergeet niet dat je de gids leuk vond, je kunt ze delen met je vrienden op je sociale netwerken op Twitter of Facebook .

Deze gids en al zijn inhoud is geregistreerd  door Safe Creative  met registratiecode 2102066840809 , alle rechten voorbehouden.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: Rise of Kingdoms Codes volledige lijst (februari 2021)

aanhangwagen:

Download het op Android en iOS via de volgende links:

app_itunes-appstore_2

icon-google-play-finale

Deze handleiding en al zijn inhoud is geregistreerd door Safe Creative met registratiecode 2103087115082, alle rechten voorbehouden.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: Volledige lijst met Dress Up Time Princess-codes (März 2021)

Aanhangwagen:

Download het op Android en iOS via de volgende links:

app_itunes-appstore_2

icon-google-play-finale

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí