Volledige lijst met Dress Up Time Princess-codes (2022)

0
454
Volledige lijst met Dress Up Time Princess-codes
Volledige lijst met Dress Up Time Princess-codes

Volledige lijst met Dress Up Time Princess-codes (2022)

Mis de volledige lijst met Dress Up Time Princess-codes niet om prijzen zoals diamanten en gratis goud in het spel te krijgen.

Dress Up Time Princess, geplaatst door IGG, is een aankleedspel waarin je de prinses in prachtige outfits kleedt en door de verhaalmodus gaat. Dress Up Time Princess wordt een succes vanwege de leuke gameplay, de geweldige graphics op mobiele apparaten die ons verslaafd hebben gemaakt aan het spel. Vandaag brengen we je alle codes voor Dress Up Time Princess die we op dit moment beschikbaar kunnen vinden.

Om de inwisselcode van Dress Up Time Princess in te wisselen, tik je op de avatar in de linkerbovenhoek van het hoofdspelscherm. Dit opent het prinses-profielmenu, tik op de «andere» knop. Op het volgende scherm zou er een knop zijn met de naam «Redemption Code». Speel het. Voer de code in en tik op de acceptatieknop. Als de inwisselcode actief en geldig is, ontvang je de beloningen onmiddellijk. 

De codes die we momenteel kunnen krijgen, bieden veel gratis beloningen zoals goud, jade en nog veel meer, en het beste van alles is dat ze gratis zijn! Geen echt geld, voer gewoon de promotiecode in en we krijgen de verschillende prijzen die de ontwikkelaar heeft voorbereid, zodat we sneller vooruitgang kunnen boeken in het spel. Mis daarom onze volledige lijst met Dress Up Time Princess-codes die we voor je hebben voorbereid niet, en je zult ons vertellen of ze voor je hebben gewerkt, en als je er nog meer vindt, zouden we het op prijs stellen als je ze in de opmerkingen zodat andere gebruikers hiervan kunnen profiteren en nog meer gratis prijzen in het spel kunnen krijgen.

 

Waar kun je Dress Up Time Princess-codes krijgen

De Dress Up Time Princess-ontwikkelaar heeft al verschillende codes gepubliceerd die we in het spel kunnen gebruiken. Deze codes kunnen meestal worden verkregen uit een van de volgende bronnen:

  1. De officiële pagina van het spel :  Klik op het tabblad «Nieuwe informatie» om al het nieuws te zien, en hopelijk plaatsen ze hier promotiecodes wanneer deze beschikbaar zijn.
  2. Facebook : We raden je aan om je op hun pagina te abonneren om al het nieuws te ontvangen, inclusief nieuwe spelcodes. Als ze een code verwijderen, moet je een screenshot maken om aan te tonen dat je geabonneerd bent, en ze zullen je in ruil daarvoor een code sturen.
  3. Twitter :  We raden je aan om je op hun pagina te abonneren om al het nieuws te ontvangen, inclusief nieuwe spelcodes.
  4. Instagram : We raden je aan om ze te volgen voor het geval ze Dress Up Time Princess-promotiecodes op deze pagina plaatsen.
  5. Discord : Het is heel goed mogelijk dat andere spelers codes delen als de officiële Discord van het spel, dus meld je aan als je kunt. Het is natuurlijk mogelijk dat veel mensen Engels spreken, maar de codes zijn meestal hetzelfde, ongeacht het land waarin u zich bevindt.
  6. Pre-registratie : Als u zich voor de lancering voor de game heeft geregistreerd, is het mogelijk dat u de code in uw e-mail ontvangt als u zich met uw e-mailadres heeft geregistreerd, of als u dit rechtstreeks in Google Play hebt gedaan, moet u kijken in de e-mail van het spel om te zien of je een bericht hebt met de promotiecode.
  7. Opmerkingen : Als je een code in het spel hebt gevonden die niet in de lijst in dit artikel voorkomt, raden we je aan deze te delen met andere lezers en deze sectie van tijd tot tijd te bezoeken om te zien of een andere gebruiker een nieuwe code heeft toegevoegd .

 

Dress Up Time Princess Codes (2022)

Vincent : auch für neue Spieler mit weniger als 24 Stunden im Spiel. Gewähren Sie in einem neuen Gadget 100 Ausdauer, 10 Karat Gold, 10 Geschenkboxen, 10 Goldkarten und 50 Materialboxen.

Lauren : Auch für neue Spieler innerhalb von 24 Stunden nach dem Erstellen des neuen Kontos, und es würde nicht funktionieren, wenn Sie den Vincent-Code bereits verwendet haben. Dieser Code bietet 100 Ausdauer, 10.000 Münzen, 10 Geschenkboxen, 50 Materialboxen und 10 Goldkarten.

DUT777 – Dieser Code funktioniert möglicherweise, wenn Sie ihn noch nicht verwendet haben. Er scheint permanent zu sein und sollte daher immer verwendbar sein. Wenn Sie diesen Dress Up Time Princess-Code verwenden, erhalten Sie 77 Ausdauer, 7777 Gold, 7 Goldkarten und 77 Diamanten.

Dit zijn alle Dress Up Time Princess-sleutels die nu beschikbaar zijn. Als je vragen hebt over hoe je ze kunt activeren of waar je ze kunt vinden, vergeet ze dan niet te stellen in de comments, en onthoud dat je de gids leuk vond, je kunt ze delen met je vrienden op je sociale netwerken op Twitter of Facebook .

Deze handleiding en al zijn inhoud is geregistreerd door Safe Creative met registratiecode 2101266720096, alle rechten voorbehouden.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: Tricks um kostenlose Juwelen in Princess Connect Re Dive (Priconne)

 

Aanhangwagen:

Download het op Android en iOS via de volgende links:

app_itunes-appstore_2

icon-google-play-finale

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí